MacEwan University - Negotiated Request for Proposal - Management & Operations of Food Services
Numéro de sollicitation AB-2024-08563
Date de publication
Date et heure de clôture 2024/11/22 09:00 HNE
Date de la dernière modification
Description
This Negotiated Request for Proposals (“NRFP”) is an invitation by MacEwan University to prospective proponents to submit proposals in response to this Management and Operation of Food Services NRFP, as further described in Section A of the Appendix B - NRFP Particulars (the “Deliverables”).
MacEwan University requires a food services provider to provide food services for students, faculty, staff and visitors that are consistent, superior in quality, value, service, variety and presentation as well as being nutritionally balanced and sensitive to the specific needs of MacEwan University’s City Centre Campus’ environment and the University’s image. The successful proponent (“Contractor”) will be responsible for food production, quality control, merchandising, communication, marketing and promotions, and services that are competitively priced for the University’s market.
Durée du contrat
La durée estimée du contrat sera de 60 mois, avec une date de début proposée du 2025/05/01.
Accords commerciaux
-
Accord économique et commercial global (AECG) entre le Canada et l’Union européenne (UE)
Coordonnées
Organisation contractante
- Organisation
-
MacEwan University
- Adresse
-
10-600, 10700 - 104 Avenue NWEdmonton, CA-AB, T5J 4S2CA
- Autorité contractante
- Jocelyn Smith
- Adresse courriel
- PACS@macewan.ca
- Adresse
-
10-600, 10700 - 104 Avenue NWEdmonton, Alberta, T5J 4S2Canada
Détails de l'offre
Les détails complets de cette occasion de marché sont disponibles sur un site tiers
Cliquez sur le bouton ci-dessous pour vous rendre vers ce site Web. Le site tiers pourrait exiger la création d’un compte personnel pour consulter l’occasion de marché ou pour soumissionner. Les informations reliées aux frais encourus pour accéder aux détails complets sont indiqués sous l’onglet Description.